Bitget – Recenzia burzy

Marek Rodák
Marek Rodák
Publikované: 31. mája 2024

Zdieľajte tento článok

Bitget - recenzujeme kryptoburzu
Zdroj fotografie: IVV
vipdiscord

Bitget je spoločnosť založená v roku 2018. Ide o rýchlo rastúcu kryptomenovú burzu, ktorá sa zameriava na poskytovanie pokročilých obchodných nástrojov a služieb. Burza je známa svojim dôrazom na derivátové obchodovanie, vrátane futures a opcií, a ponúka tiež možnosti copy tradingu, čo umožňuje menej skúseným obchodníkom napodobňovať stratégie úspešných obchodníkov. Burza sa snaží kombinovať bezpečnostné a technologické inovácie s užívateľsky prívetivým dizajnom, čím si získava pozornosť obchodníkov po celom svete.

Kritériá hodnotenia burzy Bitget

Bitget bol vybraný pre túto analýzu kvôli jeho inovatívnym prístupom k obchodovaniu a širokému spektru obchodných nástrojov, ktoré poskytuje. Burza sa zameriava na zjednodušenie prístupu k komplexným finančným nástrojom a sprístupnenie ich širšiemu publiku, vrátane začiatočníkov. Zároveň poskytuje pokročilé nástroje pre skúsených obchodníkov, ktorí hľadajú efektívne spôsoby maximalizácie svojich obchodov.

Bitget v recenzii Jakuba Kraľovanského. Zdroj: Youtube

Ak ešte nemáte založený účet na Bitget, využite tento link:

Kritériá hodnotenia

V analýze burzy sa budeme zameriavať na nasledujúce kľúčové oblasti, ktoré sú rozhodujúce pre posúdenie kvality burzy:

  • Výška poplatkov
  • Investičné produkty v ponuke
  • Rozsah investičných produktov
  • Užívateľské rozhranie
  • Podpora mien
  • Ochrana účtu a bezpečnosť
  • Ďalšie služby

Tieto oblasti umožnia podať komplexný obraz o tom, ako burza slúži svojim užívateľom, a identifikovať jeho silné a slabé stránky.

V nasledujúcej časti sa podrobne pozrieme na hodnotenie jednotlivých oblastí a skúmame, ako Bitget stojí voči týmto kritériám.

Bitget podrobný návod. Zdroj: Youtube

Hodnotenie jednotlivých oblastí

1. Výška poplatkov

Bitget sa snaží byť konkurencieschopný v oblasti poplatkov, čo je zásadné pre prilákanie a udržanie aktívnych obchodníkov. Štruktúra poplatkov je navrhnutá tak, aby podporovala oba typy obchodníkov: tvorcov trhu (market makers) a príjemcov (takers). Poplatky za obchodovanie sú na úrovni 0.1 % pre príjemcov a nižšie pre tvorcov, čo je v súlade s priemyselnými štandardmi. Pre užívateľov, ktorí držia burzový token BGB, ponúka Bitget zvýhodnené sadzby, čo môže významne znížiť náklady na transakcie.

Okrem štandardných obchodných poplatkov, Bitget ponúka aj konkurenčné poplatky za futures obchodovanie, kde poplatky môžu byť ešte nižšie v závislosti od obchodovaného objemu. Tento prístup nielenže motivuje obchodníkov k vyššiemu objemu obchodovania, ale tiež podporuje likviditu na platforme.

Bitget tiež ponúka transparentnú politiku poplatkov pre vklady a výbery, kde vklady nie sú spoplatnené, zatiaľ čo poplatky za výbery sú fixné a závisia od konkrétnej kryptomeny. Tento jasný a predvídateľný poplatkový model umožňuje užívateľom lepšie plánovať svoje obchodné a finančné aktivity.

Hodnotenie: 9/10

Dôvod: Celkovo sa Bitget snaží udržať svoje poplatky nízke a konkurencieschopné, čo je lákavé pre široké spektrum obchodníkov, od nováčikov až po skúsených profesionálov, ktorí vyhľadávajú nízkonákladové obchodné prostredie.

2. Investičné produkty v ponuke

Bitget poskytuje širokú škálu obchodných produktov, ktoré sa zameriavajú na uspokojenie potrieb rôznych typov obchodníkov. Základ tvoria spotové trhy, kde užívatelia môžu obchodovať s viacerými kryptomenami. Ďalej Bitget exceluje v oblasti derivátov, najmä v obchodovaní s futures a opciách, ktoré sú dostupné s možnosťou vysokého finančného pákového efektu. Tieto produkty umožňujú obchodníkom špekulovať na cenové pohyby bez potreby vlastniť fyzické kryptomeny, čo je obzvlášť atraktívne v obdobiach vysokého trhového volatility.

Okrem týchto tradičných obchodných nástrojov Bitget inovuje aj v oblasti sociálneho obchodovania prostredníctvom funkcii ako je copy trading. Táto služba umožňuje menej skúseným obchodníkom napodobniť obchodné stratégie úspešných traderov, čím sa zvyšuje ich šanca na ziskovosť, zatiaľ čo skúsení obchodníci môžu získavať odmeny za zdieľanie svojich stratégií.

Bitget sa venuje aj copy tradingu. Zdroj: Youtube

Ak ešte nemáte založený účet na Bitget, využite tento link:

Hodnotenie: 9/10

Dôvod: Bitget tiež ponúka prístup k tokenizovaným akciám a iným inovatívnym finančným produktom, ktoré rozširujú možnosti portfóliového investovania pre svojich užívateľov. Takéto široké portfólio produktov nielenže zvyšuje pritažlivosť Bitgetu ako burzy, ale tiež umožňuje obchodníkom diverzifikovať svoje investície a lepšie riadiť svoje riziko.

3. Rozsah investičných produktov

Bitget sa snaží poskytovať širokú škálu investičných produktov, aby uspokojil potreby svojich globálnych klientov. Platforma podporuje obchodovanie s viac ako 100 kryptomenami, čo zahŕňa všetky hlavné kryptomeny ako Bitcoin, Ethereum a Binance Coin, ako aj širokú škálu menších altcoinov a nových digitálnych aktív. Táto rozmanitosť ponúka obchodníkom mnoho príležitostí na obchodovanie a investovanie podľa aktuálnych trhových trendov a osobných investičných preferencií.

Napriek širokej škále dostupných kryptomien, Bitget stále rozširuje svoje portfólio, pridávajúc nové kryptomeny a tokeny, čo reaguje na dopyt užívateľov a zmeny na trhu. Okrem kryptomien burza ponúka aj iné finančné nástroje, vrátane derivátov, ktoré umožňujú obchodníkom špekulovať na cenové pohyby alebo hedžovať svoje portfóliá proti potenciálnym stratám.

Hodnotenie: 9/10

Dôvod: Rozsah produktov na Bitget nezahŕňa len obchodovanie, ale tiež staking a iné formy pasívneho zárobku, ktoré ponúkajú užívateľom alternatívne spôsoby, ako zvyšovať hodnotu ich investícií. Táto kombinácia obchodných a investičných možností robí z Bitget kompletnú platformu pre rozličné typy obchodníkov a investorov.

4. Užívateľské rozhranie

Bitget klade veľký dôraz na užívateľské rozhranie, ktoré je navrhnuté tak, aby bolo intuitívne a prístupné pre obchodníkov všetkých úrovní skúseností. Rozhranie je čisté a dobre organizované, čo uľahčuje navigáciu a umožňuje užívateľom rýchlo nájsť potrebné funkcie a nástroje. Hlavné obchodné plochy sú prispôsobiteľné a poskytujú obchodníkom možnosť nastaviť si layout podľa svojich preferencií, vrátane výberu ktoré grafy a analytické nástroje chcú mať zobrazené.

Platforma tiež integruje rôzne pokročilé nástroje pre technickú analýzu, ktoré sú neoceniteľné pre pokročilých obchodníkov. Tieto nástroje zahŕňajú rôzne typy grafov, indikátory a analytické modely, ktoré môžu pomôcť pri predpovedaní trhových trendov a rozhodovaní o obchodných príkazoch. Bitget neustále pracuje na zlepšovaní svojho rozhrania a pridáva nové funkcie a nástroje, aby zabezpečil, že platforma zostane na čele technologického pokroku.

Mobilná aplikácia Bitget je rovnako zaujímavá, poskytuje plnú funkcionalitu desktopovej platformy a umožňuje obchodníkom riadiť svoje obchody a monitorovať trhy kdekoľvek. Táto aplikácia je optimalizovaná pre rýchlu odozvu a poskytuje bezproblémový obchodný zážitok aj pri obchodovaní na cestách.

Hodnotenie: 9/10

Dôvod: Výborné užívateľské rozhranie a prispôsobiteľnosť platformy robia z Bitget ideálnu voľbu pre nováčikov aj pokročilých obchodníkov. Zlepšenia v používateľskom rozhraní a pridávanie nových funkcií sú svedectvom ich záväzku k inovácii a zlepšovaniu používateľskej skúsenosti.

5. Podpora mien

Bitget podporuje široké spektrum fiat mien, čo uľahčuje vklady a výbery pre globálnych užívateľov. Táto podpora zahŕňa hlavné svetové meny ako USD, EUR a JPY, čo umožňuje obchodníkom z týchto oblastí obchodovať bez potreby menových konverzií. Podpora viacerých mien je kľúčová pre burzu, ktorá sa snaží prilákať medzinárodnú klientelu a zjednodušiť proces obchodovania.

Okrem toho Bitget umožňuje vklady a výbery v rôznych kryptomenách, čo dáva užívateľom flexibilitu v spôsobe, akým môžu financovať svoje účty alebo vyberať prostriedky. Integrácia s poprednými platobnými procesormi a peňaženkami zaisťuje, že transakcie sú spracované rýchlo a bezpečne.

Hodnotenie: 8/10

Dôvod: Aj keď Bitget poskytuje solídnu podporu pre rôzne meny, rozšírenie tejto podpory na viac lokálnych mien by mohlo ešte viac zlepšiť prístupnosť a zatraktívniť platformu pre širšiu skupinu potenciálnych užívateľov.

6. Ochrana účtu a bezpečnosť

Bezpečnosť je rpre burzu kľúčovou prioritou, čo je zrejmé z viacvrstvových bezpečnostných opatrení, ktoré platforma implementuje. Tieto opatrenia zahŕňajú dvojfaktorovú autentizáciu, šifrovanie dát, ako aj použitie cold storage peňaženiek na ukladanie väčšiny kryptomenových prostriedkov. Bitget tiež používa pokročilé monitorovacie systémy na detekciu a prevenciu podozrivej alebo neautorizovanej aktivity na užívateľských účtoch.

Burza pravidelne prechádza externými auditmi bezpečnosti, aby zabezpečila, že ich systémy a protokoly sú aktualizované a schopné odolávať najnovším hrozbám. Vďaka týmto opatreniam môžu obchodníci obchodovať s dôverou, vedomí si, že ich prostriedky a osobné údaje sú chránené na najvyššej možnej úrovni.

Hodnotenie: 9/10

Dôvod: Burza zavádza priekopnícke bezpečnostné protokoly a neustále inovuje v oblasti bezpečnosti, čo zabezpečuje, že je v popredí ochrany investorov. Výzvou ostáva neustále udržiavať tieto štandardy a adaptovať sa na meniace sa bezpečnostné prostredie v kryptosvete.

7. Ďalšie služby

Bitget sa odlišuje od konkurencie prostredníctvom svojich dodatočných služieb, ktoré sú navrhnuté tak, aby zvýšili hodnotu poskytovanú svojim užívateľom. Tieto služby zahŕňajú copy trading, ktorý umožňuje menej skúseným obchodníkom kopírovať stratégie úspešných traderov, a obchodné súťaže, ktoré stimulujú obchodovanie a súťaživosť. Navyše, Burza poskytuje rozsiahle vzdelávacie zdroje vrátane webinárov, článkov a návodov, ktoré pomáhajú obchodníkom zlepšiť ich obchodné zručnosti a pochopenie trhu.

Burza tiež ponúka program vernostných odmien pre svojich užívateľov, ktorý odmeňuje obchodníkov za ich aktivitu a vernosť platforme. Tieto iniciatívy nie lenže pritiahnu nových klientov, ale tiež udržiavajú existujúcich užívateľov angažovaných a spokojných.

Hodnotenie: 9/10

Dôvod: Burza poskytuje ucelený súbor dodatočných služieb, ktoré zvyšujú používateľský zážitok a pomáhajú užívateľom dosiahnuť ich obchodné ciele. Pokračujúce rozširovanie týchto služieb a ich prispôsobenie potrebám užívateľov môže ďalej posilniť ich pozíciu na trhu.

Bitget tutoriál pre copy trading. Zdroj: Youtube

Záverečné hodnotenie

Celkové bodové hodnotenie spoločnosti Bitget je 62 bodov zo 70 možných, čo znamená 88,7 % úspešnosť.

Bitget predstavuje vynikajúcu platformu pre obchodníkov, ktorí hľadajú spoľahlivú, bezpečnú a inovatívnu burzu s širokou škálou obchodných nástrojov a služieb. Svojím dôrazom na bezpečnosť, používateľské rozhranie a širokú ponuku produktov sa burza stavia ako atraktívna voľba pre široké spektrum obchodníkov. Avšak, ako každá platforma, aj burza čelí výzvam, najmä čo sa týka zlepšenia podpory zákazníkov a adaptácie na rýchlo sa meniace regulačné prostredie. Napriek týmto výzvam, burza má potenciál na ďalší rast a udržanie si silnej pozície v konkurenčnom prostredí kryptomenových búrz.

Bitget, založená v roku 2018, sa rýchlo etablovala ako jedna z popredných platform v oblasti kryptomenových búrz. S výrazným dôrazom na inovácie, bezpečnosť a používateľský komfort, Poskytuje širokú škálu služieb zahrňujúcich spotové obchodovanie, deriváty, a unikátne možnosti ako je sociálne obchodovanie cez copy trading. Táto recenzia sa detailne zameriava na kľúčové aspekty, ktoré robia Bitget výnimočnou platformou, a posudzuje potenciálne oblasti na zlepšenie.

Porovnanie búrz Binance a Bitget. Zdroj: Youtube

Silné stránky Bitget

1. Široká ponuka obchodných produktov: Ponúka robustné možnosti pre obchodovanie so spotovými trhmi a derivátmi, vrátane futures a opcií. Ich platforma je navrhnutá tak, aby podporovala rôzne obchodné stratégie a štýly, čo umožňuje obchodníkom využiť dynamické trhové podmienky. Táto flexibilita je doplnená o pokročilé obchodné nástroje a integrácie, ako je TradingView, ktoré zvyšujú analytické schopnosti obchodníkov.

2. Inovácie v sociálnom obchodovaní: Výrazne sa odlišuje svojou funkcionalitou copy tradingu, ktorá umožňuje menej skúseným obchodníkom kopírovať stratégie úspešných traderov. Tento prístup nielenže demokratizuje obchodovanie s kryptomenami tým, že uľahčuje prístup nováčikom, ale tiež vytvára komunitu, kde môžu obchodníci vzájomne profitovať z dielne znalostí a skúseností.

3. Vysoký štandard bezpečnosti: Berie bezpečnosť veľmi vážne, čo je vidieť na implementácii viacúrovňových bezpečnostných protokolov vrátane dvojfaktorovej autentifikácie, šifrovania a používania cold wallets. Tieto opatrenia sú nevyhnutné pre zabezpečenie prostriedkov a dát klientov, a Bitget pravidelne prehodnocuje a aktualizuje svoje bezpečnostné stratégie, aby zostali v súlade s najnovšími bezpečnostnými štandardmi a technológiami.

4. Používateľská skúsenosť a podpora: Ponúka jednu z užívateľsky najprívetivejších platforiem na trhu. S rýchlymi a intuitívnymi rozhraniami, ktoré sú prispôsobiteľné pre potreby konkrétneho užívateľa, a podporou viacerých jazykov, sa Bitget snaží byť prístupný globálne. Zákaznícka podpora je dostupná 24/7 prostredníctvom rôznych kanálov, čo zabezpečuje, že užívatelia majú promptnú pomoc, kedykoľvek ju potrebujú.

Ak ešte nemáte založený účet na Bitget, využite tento link:

Výzvy a oblasti na zlepšenie

1. Regulačné výzvy: Ako globálna burza čelí výzvam spojeným s rôznorodými regulačnými požiadavkami v rôznych jurisdikciách. Pokračujúca neistota a meniace sa regulačné prostredie vyžadujú od burzy neustálu adaptáciu a možno aj obmedzenia v niektorých regiónoch.

2. Komplexnosť produktov: Hoci Bitget ponúka široké spektrum obchodných nástrojov, ich komplexnosť môže byť pre nováčikov zastrašujúca. Bitget by mohol zlepšiť svoje vzdelávacie zdroje a poskytnúť lepšie usmernenia a návody pre nové funkcie a nástroje, aby boli prístupnejšie pre širšie publikum.

3. Trhová penetrácia: Aj keď burza rýchlo rastie, stále existuje priestor na zlepšenie ich trhovej penetrácie, najmä v západných trhoch, kde konkurencia je obzvlášť silná. Zvýšený marketingový úsilie a partnerstvá by mohli pomôcť zvýšiť povedomie o značke a pritiahnuť nových užívateľov.

Celkovo je burza pôsobivou platformou pre obchodovanie s kryptomenami, ktorá kombinuje inovatívne obchodné produkty s vysokou úrovňou bezpečnosti a užívateľskej prístupnosti. Vzhľadom na jej silné stránky a neustále zlepšovanie služieb, Bitget má potenciál stať sa ešte dôležitejším hráčom na globálnom trhu s kryptomenami. Avšak, ako každá rastúca platforma, aj burza bude musieť prekonávať výzvy a neustále sa prispôsobovať meniacej sa trhovej dynamike a regulačnému prostrediu.

Ďalšie zaujímavé čítanie: Binance – Recenzia burzy

Chceš vedieť o kryptomenách viac do hĺbky?

Ak ťa zaujímajú kryptomeny a rád by si sa stal traderom alebo jednoducho len nakúpil nejaké mince v tomto bull markete, tak sa pridaj do VIP skupiny Trader 2.0.
Ako funguje také VIP členstvo a čo sa v ňom dozvieš? Pozri si TOTO VIDEO.
Vďaka nášmu magazínu máš dokonca zľavu -10% na všetky VIP členstvá. Stačí zadať v nákupnom košíku ,,IVV10″ a zľava sa ti sama aplikuje.

O autorovi

Marek Rodák
Marek Rodák

Vyštudoval filozofiu a históriu. Počas svojho profesionálneho života skúsil viacero pozícií, od marketingu, cez učiteľa, asistenta až po zastupujúceho riaditeľa školy. Vo voľnom čase sa venuje kryptomenám. Píše od roku 2011.

TOP najlepšie burzy

binance logo web
Binance
97,1
Získaj zľavu -10% na poplatkoch!
bybit logo web
Bybit
88,6
Najlepšia burza na trading!
bitget logo web
Bitget
87,7
Získajte až 100 USDT pri registrácií!
mexc logo web
MEXC
83,1
Najväčšia burza bez KYC!

Horúce novinky

Bitcoin: Panika je prehnaná, analyzuje Jakub Kraľovanský
5. júla 2024
Končí bullmarket Bitcoinu? Aktuálna analýza Jakuba Kraľovanského
4. júla 2024
Jan Berka: Fed v ideálnom prípade môže znížiť úrokové sadzby až o 75 bodov
3. júla 2024
Bitcoin a Ethereum – Týždenná analýza Jakuba Kraľovanského (27. týždeň)
1. júla 2024
binance_add

Najčítanejšie

Bitcoin padol z dôvodu správ o Mt. Gox
5. júla 2024
Bitcoin: Analytik tvrdí, že to najhoršie ešte len príde
5. júla 2024
Analýza trhu (Škola investovania)
3. júla 2024
Ako si kúpiť svoj prvý Bitcoin (Škola investovania)
2. júla 2024
fredom24_1

TOP najlepšie burzy

binance logo web
Binance
97,1
Získaj zľavu -10% na poplatkoch!
bybit logo web
Bybit
88,6
Najlepšia burza na trading!
bitget logo web
Bitget
87,7
Získajte až 100 USDT pri registrácií!
mexc logo web
MEXC
83,1
Najväčšia burza bez KYC!
Návrat hore