Change – Recenzia platformy pre nákup kryptomien

Marek Rodák
Marek Rodák
Publikované: 1. júla 2024

Zdieľajte tento článok

Change je aplikácia pre nákup kryptomien
Zdroj fotografie: Change
vipdiscord

Change (pôvodne Change Invest) je rýchlo rastúca fintech spoločnosť, ktorá sa špecializuje na kryptomeny a investičné riešenia. Spoločnosť bola založená v roku 2016 v Estónsku a odvtedy sa etablovala ako jedna z popredných platforiem pre nákup, predaj a obchodovanie s kryptomenami. Cieľom Change je sprístupniť finančné trhy každému prostredníctvom jednoduchého a používateľsky priateľského rozhrania.

Charakteristika platformy Change

Change je spoločnosť, ktorá sa od svojho založenia etablovala ako jedna z popredných platforiem na obchodovanie s kryptomenami. Vznikla s cieľom priniesť revolúciu do sveta finančných služieb a sprístupniť investovanie do kryptomien širokej verejnosti. Založenie platformy sa spája s jasnou víziou o vytvorení jednoduchej, užívateľsky priateľskej a cenovo dostupnej platformy pre digitálne aktíva.

Change pravidelne reportuje svoje výsledky. Zdroj: Youtube

Change ponúka možnosť obchodovať s rôznymi kryptomenami vrátane Bitcoinu, Etherea, Litecoinu a ďalších. Platforma neustále rozširuje svoju ponuku, aby vyhovela potrebám a preferenciám investorov. Okrem širokého výberu kryptomien poskytuje aj rôzne investičné nástroje, ktoré umožňujú diverzifikáciu portfólia a maximalizáciu ziskov.

Spoločnosť kladie veľký dôraz na jednoduchosť a prístupnosť svojej platformy. Užívateľské rozhranie je navrhnuté tak, aby bolo intuitívne a ľahko použiteľné pre začiatočníkov aj skúsených investorov. Platforma ponúka množstvo nástrojov a funkcií, ktoré pomáhajú používateľom spravovať svoje investície efektívne a bezpečne. Mobilná aplikácia Change je dostupná pre iOS aj Android a poskytuje rovnakú úroveň funkčnosti ako webová verzia, čo umožňuje používateľom obchodovať kdekoľvek a kedykoľvek.

Bezpečnosť a regulácia sú pre platformu kľúčové aspekty. Spoločnosť je regulovaná na európskom trhu a dodržiava prísne pravidlá a normy na ochranu svojich používateľov. Bezpečnostné opatrenia zahŕňajú dvojfaktorovú autentifikáciu, šifrovanie dát a pravidelné audity. Týmto spôsobom Change zabezpečuje, že prostriedky a osobné údaje používateľov sú vždy chránené.

Jednou z výhod Change sú aj nízke poplatky za transakcie. Spoločnosť sa snaží ponúkať konkurencieschopné ceny, aby zabezpečila, že investori nemusia platiť vysoké poplatky za obchodovanie s kryptomenami. To robí z Change atraktívnu voľbu pre tých, ktorí chcú začať investovať s nízkymi nákladmi.

Change zaujala množstvo investorov
Change zaujala množstvo investorov. Zdroj: Change

Ak ešte nemáš svoju krypto aplikáciu, využi nasledujúci link a prispej tak na chod tohto magazínu, aby si mal vždy čerstvé informácie. Okrem toho dostaneš aj 10 dolárov v Bitcoine zadarmo. Jeden šťastlivec dokonca dostane 100 eur v kryptomene. Stačí zadať promokód: TRADER20. Link funguje pre mobilné zariadenia.

Change je inovatívna a dynamická platforma, ktorá neustále hľadá spôsoby, ako inovovať svoje služby a poskytnúť lepšie možné podmienky pre svojich používateľov. S dôrazom na bezpečnosť, nízke poplatky a kvalitnú zákaznícku podporu sa Change stala preferovanou voľbou pre mnoho investorov po celom svete.

Výška poplatkov

Jedným z najdôležitejších aspektov pri výbere obchodnej platformy sú poplatky, ktoré si účtuje za svoje služby. Change sa snaží byť konkurencieschopná a ponúkať svojim používateľom nízke a transparentné poplatky. Tento prístup je v súlade s jej cieľom sprístupniť investovanie do kryptomien širokej verejnosti.

1. Transakčné poplatky: Transakčné poplatky sú navrhnuté tak, aby boli čo najnižšie. Pri nákupe alebo predaji kryptomien sa účtuje fixný poplatok, ktorý je zreteľne zobrazený pred vykonaním transakcie. Tento poplatok sa líši v závislosti od objemu obchodovanej kryptomeny a môže sa pohybovať v rozmedzí od 0,00 % do 0,1%. Pre Bitcoin je to bez poplatkov a všetky altcoiny sú s poplatkom 0,1 %.

2. Poplatky za vklad a výber: Change neúčtuje poplatky za vklad finančných prostriedkov na účet, čo je veľkou výhodou pre nových používateľov. Vklady môžu byť uskutočnené prostredníctvom bankového prevodu, SEPA prevodu alebo kreditnej karty. Pri výbere prostriedkov sa však môžu účtovať poplatky v závislosti od spôsobu výberu. Napríklad, pri výbere prostredníctvom bankového prevodu je poplatok zvyčajne fixný, a to 1 euro. Pre výbery v kryptomenách sú poplatky tiež fixné a závisia od konkrétnej kryptomeny a aktuálnej siete. Konkrétne poplatky platforma zverejňuje tu.

3. Skryté poplatky: Jednou z výhod Change je transparentnosť poplatkov. Na platforme nie sú žiadne skryté poplatky, čo znamená, že používateľov nečakajú žiadne nepríjemné prekvapenia. Všetky poplatky sú jasne uvedené pred potvrdením transakcie, čo umožňuje používateľom robiť informované rozhodnutia.

Poplatková štruktúra Change je jednou z jej silných stránok. Nízke transakčné poplatky, transparentnosť a absencia skrytých poplatkov robia z Change atraktívnu platformu pre široké spektrum investorov. Bez poplatkov za vklad je platforma prístupná pre všetkých, bez ohľadu na ich investičné skúsenosti alebo rozpočet. Táto politika nízkych a transparentných poplatkov podporuje cieľ firmy sprístupniť kryptomeny čo najväčšiemu počtu ľudí a uľahčiť im cestu k finančnej nezávislosti.

Change ponúka kvalitné služby. Zdroj: Youtube

Ak ešte nemáš svoju krypto aplikáciu, využi nasledujúci link a prispej tak na chod tohto magazínu, aby si mal vždy čerstvé informácie. Okrem toho dostaneš aj 10 dolárov v Bitcoine zadarmo. Jeden šťastlivec dokonca dostane 100 eur v kryptomene. Stačí zadať promokód: TRADER20. Link funguje pre mobilné zariadenia.

Investičné produkty v ponuke

Change sa špecializuje na poskytovanie širokej škály investičných produktov, ktoré umožňujú používateľom diverzifikovať svoje portfólio a využívať rôzne investičné stratégie. Spoločnosť sa zameriava predovšetkým na kryptomeny, no neustále rozširuje svoju ponuku, aby vyhovovala potrebám moderných investorov.

1. Kryptomeny: Základným investičným produktom ponúkaným na Change sú kryptomeny. Platforma podporuje obchodovanie s viacerými populárnymi kryptomenami, ako sú Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), a mnohé ďalšie. V roku 2024 spoločnosť pridala do svojej ponuky aj nové a sľubné kryptomeny ako Polkadot (DOT), Cardano (ADA) a Chainlink (LINK), čím umožnila investorom získať prístup k rôznorodejšiemu spektru digitálnych aktív.

2. Staking a úročenie: Jednou z nových funkcií, ktoré Change zaviedla, je staking kryptomien. Staking umožňuje používateľom získať pasívny príjem tým, že držia určité kryptomeny v peňaženke a podporujú tak operácie blockchain siete. Používatelia môžu získať úroky z držania kryptomien ako Ethereum 2.0, Cardano alebo Polkadot, čo predstavuje ďalší spôsob, ako zhodnotiť svoje investície. V stakingu na tejto platforme neexistujú žiadne časové obmedzenia. S kryptomenami môžete voľne disponovať podľa potrieb. Takisto sa neplatia žiadne poplatky za staking.

4. Akcie: Najznámejšie akcie vrátane ETF.

5. CFD: Longové aj shortové možnosti na predpokladanú cenu aktív.

6. Komodity: Niekoľko najznámejších komodít a indexov s možnosťou využitia páky.

Ponuka aplikácie Change
Ponuka aplikácie Change. Zdroj: Change

Change poskytuje širokú škálu investičných produktov, ktoré pokrývajú rôzne aspekty kryptomenového trhu. Ponúka možnosti pre rôzne investičné stratégie a preferencie. Táto rôznorodosť produktov umožňuje používateľom diverzifikovať svoje portfólio a zvyšovať svoje šance na dosiahnutie úspešných investícií v dynamickom svete digitálnych aktív.

Užívateľské rozhranie a technologické nástroje

Change sa snaží ponúknuť svojim používateľom intuitívne a užívateľsky priateľské rozhranie, ktoré je vhodné pre začiatočníkov aj skúsených investorov. Okrem jednoduchého dizajnu poskytuje platforma aj množstvo technologických nástrojov na zlepšenie používateľskej skúsenosti a podporu efektívneho obchodovania.

1. Dizajn a používateľské rozhranie: Užívateľské rozhranie aplikácie Change je navrhnuté tak, aby bolo prehľadné a intuitívne. Takisto je to pri webovom rozhraní. Poskytuje rýchly prehľad o stave účtu, aktuálnych trhových cenách kryptomien a posledných transakciách. Navigácia je jednoduchá a používateľom umožňuje rýchlo nájsť požadované funkcie. Dizajn platformy je minimalistický, čo pomáha znižovať preťaženie informáciami a umožňuje používateľom sústrediť sa na dôležité aspekty obchodovania. Celý systém obchodovania je založený na obchodnej platforme Interactive Brokers.

2. Mobilná aplikácia: Change ponúka plne funkčnú mobilnú aplikáciu pre iOS a Android, ktorá umožňuje používateľom spravovať svoje investície kdekoľvek a kedykoľvek. Aplikácia poskytuje rovnaké funkcie, vrátane nákupu a predaja kryptomien, sledovania portfólia a nastavovania upozornení na cenové pohyby, ako bežné webové rozhrania. Mobilná aplikácia je optimalizovaná pre rôzne veľkosti obrazoviek a ponúka rýchly a bezpečný prístup k účtu používateľa.

Change ponúka užívateľsky priateľské rozhranie a množstvo technologických nástrojov, ktoré podporujú efektívne a informované obchodovanie. Od prehľadného dizajnu a plne funkčnej mobilnej aplikácie po pokročilé obchodné grafy a pod. Change zabezpečuje, že používatelia majú všetky potrebné nástroje na úspešné investovanie. Vzdelávacie zdroje ďalej podporujú používateľov v rozvíjaní ich znalostí a zručností, čo prispieva k celkovej pozitívnej skúsenosti s platformou.

Change pôsobí medzinárodne
Change pôsobí medzinárodne. Zdroj: Change

Ak ešte nemáš svoju krypto aplikáciu, využi nasledujúci link a prispej tak na chod tohto magazínu, aby si mal vždy čerstvé informácie. Okrem toho dostaneš aj 10 dolárov v Bitcoine zadarmo. Jeden šťastlivec dokonca dostane 100 eur v kryptomene. Stačí zadať promokód: TRADER20. Link funguje pre mobilné zariadenia.

Podpora mien a ďalšie možnosti

Change je globálna platforma, ktorá umožňuje používateľom z rôznych krajín investovať do kryptomien a využívať širokú škálu finančných služieb. Spoločnosť sa snaží zabezpečiť, aby jej služby boli dostupné a prístupné pre používateľov z celého sveta, pričom ponúka podporu rôznych fiat mien a medzinárodné možnosti vkladu a výberu.

1. Podpora fiat mien: Jednou z kľúčových vlastností Change je podpora viacerých fiat mien, čo umožňuje používateľom vkladať a vyberať prostriedky vo svojich lokálnych menách. Medzi podporované fiat meny patria USD (americký dolár), EUR (euro), GBP (britská libra), a mnoho ďalších. Táto široká podpora fiat mien uľahčuje používateľom z rôznych krajín začať investovať do kryptomien bez potreby konverzie na iné meny.

2. Medzinárodné možnosti vkladu: Change ponúka rôzne možnosti vkladu pre používateľov z celého sveta. Používatelia môžu vkladať prostriedky prostredníctvom bankového prevodu, SEPA prevodu, kreditných a debetných kariet. Táto flexibilita umožňuje používateľom vybrať si najvhodnejší spôsob vkladu podľa ich preferencií a lokálnych možností.

3. Medzinárodné možnosti výberu: Pre výbery Change tiež ponúka viacero možností. Používatelia môžu vyberať prostriedky priamo na svoje bankové účty alebo cez rovnaké platobné služby, ktoré boli použité na vklad. Platforma sa snaží zabezpečiť rýchle a efektívne spracovanie výberov, pričom poplatky za výbery sú transparentné a konkurencieschopné. Toto umožňuje používateľom z rôznych regiónov ľahko spravovať svoje finančné prostriedky.

4. Podpora krajín: Change je k dispozícii pre používateľov vo viacerých krajinách po celom svete. Aj keď je platforma globálna, niektoré krajiny môžu mať obmedzený prístup k určitým službám kvôli miestnym reguláciám a zákonom. Change sa však snaží neustále rozširovať svoju dostupnosť a pracuje na získavaní potrebných licencií a povolení v nových jurisdikciách, aby mohla ponúkať svoje služby širšiemu publiku.

5. Jazyková podpora: Platforma Change je k dispozícii v niekoľkých jazykoch, čo zjednodušuje používanie pre medzinárodných používateľov. Podpora viacjazyčného rozhrania zabezpečuje, že používatelia môžu komunikovať a pracovať s platformou vo svojom preferovanom jazyku, čím sa zvyšuje pohodlie a celková spokojnosť.

6. Globálne poplatky: Change sa snaží byť transparentná a konkurencieschopná, pokiaľ ide o poplatky za medzinárodné transakcie. Poplatky za vklady a výbery sú jasne uvedené a používateľom sú zobrazené pred potvrdením transakcie. Táto transparentnosť pomáha používateľom plánovať svoje investície a minimalizovať neočakávané náklady.

Change ponúka širokú podporu fiat mien a medzinárodné možnosti, čo robí platformu prístupnou pre používateľov z celého sveta. Flexibilné možnosti vkladu a výberu a viacjazyčné rozhranie zabezpečujú pohodlie a efektívnosť pri správe finančných prostriedkov. Transparentné a konkurencieschopné poplatky za medzinárodné transakcie ďalej zvyšujú atraktivitu Change pre globálnych investorov. Táto komplexná podpora medzinárodných používateľov je kľúčovým faktorom úspechu a rastu Change na globálnom trhu.

Change ponúka cashback
Change ponúka cashback. Zdroj: Change

Spoločnosť ponúka aj platobnú kartu s 1 % cashbackom. Je možné ju objednať v cene 5 eur. Pri platbe kryptomenami po potvrdení transakcie bude okamžite pripísaný na účet cashback. Prostredníctvom karty je možné uskutočniť platby v kryptomenách, ale aj priamo v eurách. Je možné si vybrať primárne a sekundárne meny výdavkov.

Zákaznícka podpora a bezpečnosť

Kvalitná zákaznícka podpora a vzdelávacie zdroje sú kľúčovými komponentmi úspešnej obchodnej platformy. Change kladie veľký dôraz na poskytovanie vynikajúcej podpory a bohatých vzdelávacích materiálov pre svojich používateľov, aby im pomohla získať čo najlepšiu skúsenosť a znalosti v oblasti kryptomenového obchodovania.

1. Zákaznícka podpora: Change poskytuje možnosť e-mailovej zákazníckej podpory. Používatelia môžu kontaktovať tím zákazníckej podpory prostredníctvom e-mailu, kde môžu očakávať rýchle a profesionálne odpovede na svoje otázky a problémy. E-mailová podpora je ideálna pre menej urgentné záležitosti a detailné otázky.

2. Vzdelávacie zdroje: Change poskytuje vzdelávanie prostredníctvom blogov a vzdelávacích článkov.

Bezpečnosť

Platforme dôveruje viac ako 100 000 používateľov. Bezpečnosťou sa v spoločnosti zaoberajú špecializované tímy, ktoré zaisťujú bezpečnosť jednotlivých účtov a aktív. Bezpečnosť platieb kartou spoločnosti sa riadi štandardom zabezpečenia údajov v odvetví platobných kariet a jeho dodržiavanie bolo kontrolované nezávislými audítormi; okrem toho sa správa informačnej bezpečnosti platformy. Spoločnosť sa riadi bezpečnostným rámcom ISO27001.

Majetok zákazníka sa uchováva oddelene od vlastného majetku spoločnosti Change. Firma využíva platformy služieb tretích strán na podporu postupov riadenia likvidity. Všetci poskytovatelia služieb podstupujú pravidelnú povinnú kontrolu.

Celkové hodnotenie

Change predstavuje vynikajúcu platformu pre investovanie do kryptomien, ktorá sa vyznačuje širokou škálou investičných produktov, užívateľsky priateľským rozhraním a silným zameraním na bezpečnosť a regulácie. S cieľom sprístupniť finančné trhy širokej verejnosti ponúka Change nízke a transparentné poplatky, podporu viacerých fiat mien a medzinárodné možnosti, čo z nej robí atraktívnu voľbu pre investorov z celého sveta. Celkovo hodnotíme platformu na 94 %.

Ak ešte nemáš svoju krypto aplikáciu, využi nasledujúci link a prispej tak na chod tohto magazínu, aby si mal vždy čerstvé informácie. Okrem toho dostaneš aj 10 dolárov v Bitcoine zadarmo. Jeden šťastlivec dokonca dostane 100 eur v kryptomene. Stačí zadať promokód: TRADER20. Link funguje pre mobilné zariadenia.

Výhody:

  1. Široká škála kryptomien: Change poskytuje prístup k populárnym kryptomenám ako Bitcoin, Ethereum a Litecoin, ako aj k novým a perspektívnym kryptomenám, čo umožňuje diverzifikáciu investičného portfólia.
  2. Jednoduché a intuitívne rozhranie: Prehľadný dizajn a mobilná aplikácia zaisťujú, že platforma je ľahko použiteľná pre začiatočníkov aj skúsených investorov.
  3. Nízke a transparentné poplatky: Konkurencieschopné poplatky za transakcie, vklady a výbery sú jasne uvedené, bez skrytých nákladov.
  4. Bezpečnosť a regulácia: Pokročilé bezpečnostné opatrenia, ako dvojfaktorová autentifikácia a šifrovanie dát, spolu s európskou reguláciou zabezpečujú vysokú úroveň ochrany prostriedkov a údajov používateľov.
  5. Vynikajúca zákaznícka podpora: Kontakt prostredníctvom e-mailu zaisťuje rýchlu a efektívnu pomoc. Vzdelávacie zdroje pomáhajú používateľom zlepšovať svoje investičné znalosti a zručnosti.
Change a skúsenosti zákazníkov
Change a skúsenosti zákazníkov. Zdroj: Change

Priestor pre zlepšenie:

  1. Obmedzené možnosti pre pokročilých obchodníkov: Aktuálna ponuka produktov a nástrojov môže byť nedostatočná pre pokročilých obchodníkov, ktorí hľadajú komplexnejšie obchodné možnosti, ako sú deriváty a pákové obchodovanie. Zavedenie týchto produktov by mohlo prilákať skúsenejších investorov.
  2. Geografické obmedzenia: Hoci je Change globálna platforma, niektoré krajiny môžu mať obmedzený prístup k určitým službám kvôli miestnym reguláciám. Rozšírenie licenčných a regulačných povolení by mohlo zvýšiť dostupnosť služieb.
  3. Vzdelávacie programy: Aj keď Change ponúka bohaté vzdelávacie zdroje, ďalšie rozšírenie a personalizácia vzdelávacích programov by mohli ešte viac zlepšiť používateľskú skúsenosť, najmä pre začiatočníkov.

Change je vynikajúca voľba pre tých, ktorí chcú začať investovať do kryptomien alebo hľadajú spoľahlivú a regulovanú platformu na správu svojich digitálnych aktív. S dôrazom na jednoduchosť používania, bezpečnosť a kvalitnú zákaznícku podporu poskytuje Change silný základ pre úspešné investovanie. Pri pokračujúcom zlepšovaní a rozširovaní svojich služieb má potenciál stať sa ešte atraktívnejšou voľbou pre široké spektrum investorov.

CFD sú komplexné finančné nástroje, s ktorými sa spája vysoké riziko rýchlej straty peňazí v dôsledku použitia finančnej páky. 58 % účtov retailových investorov obchodujúcich s CFD je v strate. Starostlivo zvážte, či rozumiete princípom fungovania CFD a či si môžete dovoliť podstúpiť takto vysoké riziko straty peňazí.

Ďalšie zaujímavé čítanie: Týždenný kalendár investora (1. 7. – 7. 7. 2024)

Chceš vedieť o kryptomenách viac do hĺbky?

Ak ťa zaujímajú kryptomeny a rád by si sa stal traderom alebo jednoducho len nakúpil nejaké mince v tomto bull markete, tak sa pridaj do VIP skupiny Trader 2.0.
Ako funguje také VIP členstvo a čo sa v ňom dozvieš? Pozri si TOTO VIDEO.
Vďaka nášmu magazínu máš dokonca zľavu -10% na všetky VIP členstvá. Stačí zadať v nákupnom košíku ,,IVV10″ a zľava sa ti sama aplikuje.

O autorovi

Marek Rodák
Marek Rodák

Vyštudoval filozofiu a históriu. Počas svojho profesionálneho života skúsil viacero pozícií, od marketingu, cez učiteľa, asistenta až po zastupujúceho riaditeľa školy. Vo voľnom čase sa venuje kryptomenám. Píše od roku 2011.

TOP najlepšie burzy

binance logo web
Binance
97,1
Získaj zľavu -10% na poplatkoch!
bybit logo web
Bybit
88,6
Najlepšia burza na trading!
bitget logo web
Bitget
87,7
Získajte až 100 USDT pri registrácií!
mexc logo web
MEXC
83,1
Najväčšia burza bez KYC!

Horúce novinky

Jan Berka: Fed v ideálnom prípade môže znížiť úrokové sadzby až o 75 bodov
3. júla 2024
Bitcoin a Ethereum – Týždenná analýza Jakuba Kraľovanského (27. týždeň)
1. júla 2024
Týždenný kalendár investora (1. 7. – 7. 7. 2024)
30. júna 2024
Veľké porovnanie brokerov - XTB, Freedom24 a eToro
28. júna 2024
binance_add

Najčítanejšie

Analýza trhu (Škola investovania)
3. júla 2024
Ako si kúpiť svoj prvý Bitcoin (Škola investovania)
2. júla 2024
Change - Recenzia platformy pre nákup kryptomien
1. júla 2024
Amazon - Kompletná analýza Magnificent 7
20. júna 2024
fredom24_1

TOP najlepší brokeri

xtb logo web
U 76 % retail investorov došlo ku vzniku straty.
freedom logo
Freedom24
85,8
U 68 - 76% retail investorov došlo ku vzniku straty.
etoro logo web
U 76 % retail investorov došlo ku vzniku straty.
Návrat hore