Fintokei – Recenzia prop trading platformy

Marek Rodák
Marek Rodák
Publikované: 31. mája 2024

Zdieľajte tento článok

Fintokei je nová prop tradingová platforma
Zdroj fotografie: shutterstock.com/soul_studio
vipdiscord

Fintokei je predmetom našej recenzie. Prop trading je súčasným trendom v našom priestore. Ide o zaujímavú možnosť, ako využiť svoju šikovnosť a schopnosti, presadiť sa a za svoju snahu dostať aj primeranú odmenu. O tom, čo je to prop trading, sme na našich stránkach informácie už priniesli. Aktuálne prinášame recenziu konkrétnej platformy, prostredníctvom ktorej je možné prop trading využiť. Ide o spoločnosť Fintokei.

O spoločnosti

Fintokei je inovatívna prop trading firma, ktorá sa zameriava na poskytovanie kapitálu a obchodných príležitostí pre obchodníkov rôznych úrovní skúseností. Založená s cieľom demokratizovať prístup k významným obchodným zdrojom, Fintokei ponúka unikátne programy a služby, ktoré umožňujú obchodníkom využívať vysoký kapitál a zlepšovať svoje obchodné zručnosti.

Fintokei recenzovaný samotným traderom. Zdroj: Youtube

Pridaj sa do skupiny Forex Prop Trader zadarmo a maj vždy aktuálne informácie o oblasti prop tradingu:

Fintokei ponúka dva hlavné programy, a to ProTrader a SwiftTrader. ProTrader je určený pre skúsenejších obchodníkov, ktorí musia prejsť dvojfázovým evaluačným procesom, aby získali prístup k obchodnému kapitálu. Tento proces je navrhnutý tak, aby overil ich schopnosti riadiť riziká a generovať konzistentné zisky. SwiftTrader program je vhodný pre tých, ktorí chcú obchodovať bez predchádzajúcej evaluačnej fázy. Po zaplatení vstupného poplatku môžu obchodníci okamžite začať obchodovať s kapitálom poskytnutým firmou, čo je ideálne pre menej skúsených obchodníkov alebo pre tých, ktorí hľadajú rýchlejšie riešenie.

Firma klade dôraz na edukáciu a rozvoj obchodných zručností svojich klientov. Ponúka širokú škálu vzdelávacích zdrojov, vrátane online kurzov, seminárov a webinárov, ktoré sú prístupné cez jej platformu. Tieto zdroje pokrývajú rôzne aspekty obchodovania, od základných konceptov až po pokročilé obchodné stratégie a riadenie rizika.

Bezpečnosť a transparentnosť sú pre Fintokei kľúčové. Spolupracuje s renomovaným českým brokerom, čím zabezpečuje, že jej operácie sú v súlade s regulačnými normami a poskytuje klientom vysokú úroveň ochrany. Platformy, ako MetaTrader 4 a 5, ktoré Fintokei používa, sú medzi obchodníkmi uznávané pre svoju spoľahlivosť a široké možnosti personalizácie.

Celkovo Fintokei poskytuje obchodníkom príležitosti na rast a profesionálny rozvoj v prostredí podporovanom technologickými inováciami a silným zameraním na klienta. Svojim komplexným prístupom k tradingu a záväzkom k vysokým štandardom slúži ako cenný partner pre obchodníkov, ktorí chcú dosiahnuť úspech na konkurenčných finančných trhoch.

Predtým, než začneme s podrobným hodnotením spoločnosti Fintokei, definujme kľúčové oblasti, ktoré sa chystáme posúdiť takisto aj dôvody, prečo sú tieto aspekty dôležité:

  • Typy účtov a programov – Analyzujeme dostupné účty a programy, aby sme pochopili, ako firma uspokojuje rôzne potreby a stratégie obchodníkov. Rôznorodosť v ponuke ukazuje flexibilitu a prístupnosť firmy.
  • Podmienky obchodovania – Skúmame obchodné podmienky, ako sú ziskové ciele a limity drawdownu, pretože tieto faktory ovplyvňujú riziko a potenciálne výnosy obchodníkov.
  • Poplatky a počiatočný kapitál – Hodnotíme štruktúru poplatkov a požiadavky na počiatočný kapitál, aby sme zhodnotili, aké finančné bariéry a náklady sú spojené s prístupom k obchodovaniu.
  • Edukácia a podpora – Posudzujeme kvalitu a dostupnosť vzdelávacích zdrojov a zákazníckej podpory, pretože tieto služby sú kritické pre úspech a rozvoj obchodníkov.
  • Bezpečnosť a regulácia – Bezpečnostné protokoly a regulatívne štandardy sú nevyhnutné na ochranu a udržanie dôvery obchodníkov v platformu.
  • Obchodné platformy – Analyzujeme dostupné platformy, pretože tieto nástroje sú základom každodenných obchodných operácií a ich funkcionalita výrazne ovplyvňuje obchodné rozhodnutia.
  • Možnosti škálovania – Hodnotíme, ako firma umožňuje úspešným obchodníkom rozširovať svoj obchodný kapitál a zlepšovať podmienky zdieľania zisku, čo môže motivovať k lepším výkonom.
  • Plány a možnosti výplat – Posudzujeme frekvenciu a podmienky výplat ziskov, čo je dôležité pre cash flow a finančnú spokojnosť obchodníkov.

Tieto oblasti poskytujú ucelený pohľad na operácie, služby a stratégie Fintokei, umožňujúc nám hodnotiť ich celkovú efektivitu a atraktivitu pre obchodníkov na rôznych úrovniach skúseností.

Fintokei má svoj videokanál. Zdroj: Youtube

Hodnotenie kritérií

1. Typy účtov a programov

Fintokei ponúka dva hlavné typy účtov: ProTrader a SwiftTrader, ktoré sú navrhnuté tak, aby vyhovovali rôznym typom obchodníkov v závislosti od ich skúseností, obchodných stratégií a preferencie rizika.

  • ProTrader Program: Tento program je zameraný na skúsenejších obchodníkov, ktorí musia prejsť dvojfázovým evaluačným procesom. Prvá fáza vyžaduje dosiahnutie ziskového cieľa 8 % s maximálnym denným a celkovým drawdownom obmedzeným na 5 %, resp. 10 %. Druhá, tzv. verifikačná fáza, vyžaduje dosiahnutie zisku 5 % pod rovnakými podmienkami drawdownu. Tento prístup zabezpečuje, že len disciplinovaní a zruční traderi dosiahnu fundovaný účet, čím sa minimalizuje riziko pre Fintokei a zároveň sa zvyšuje dôvera v schopnosti tradera.
  • SwiftTrader Program: Tento program je určený pre obchodníkov, ktorí preferujú okamžitý prístup k obchodnému kapitálu bez potreby prechádzať evaluačnou výzvou. Po zaplatení vstupného poplatku získajú obchodníci prístup k fundovanému účtu, s ktorým môžu ihneď začať obchodovať. Tento program má menej striktné požiadavky na škálovanie a zahŕňa podporu vo forme vzdelávania a mentoringu, čo je ideálne pre menej skúsených obchodníkov, ktorí sa snažia zlepšiť svoje obchodné zručnosti v reálnych trhových podmienkach.

Tieto programy reflektujú strategický prístup Fintokei k diverzifikácii svojej ponuky, pričom sa snažia uspokojiť rôzne potreby a očakávania svojich klientov. Každý program je navrhnutý tak, aby podporoval rast a rozvoj obchodníkov v každej fáze ich kariéry, či už ide o zdokonalenie disciplíny a strategického myslenia u skúsenejších obchodníkov alebo o poskytovanie príležitostí pre začiatočníkov na získanie skúseností bez veľkého počiatočného kapitálu.

2. Podmienky obchodovania

Fintokei stanovuje konkrétne obchodné podmienky pre svoje programy, ktoré sú kľúčové pre zabezpečenie zodpovednosti a disciplíny medzi obchodníkmi. Tieto podmienky sú navrhnuté tak, aby sa zabezpečila spravodlivá rovnováha medzi flexibilitou a rizikovým manažmentom.

  • ProTrader Program: Tento program vyžaduje od obchodníkov, aby prešli dvomi fázami evaluačného procesu s prísne definovanými cieľmi. V prvej fáze musia obchodníci dosiahnuť ziskový cieľ 8 %, pričom nesmú prekročiť maximálny denný drawdown 5 % a celkový drawdown 10 %. V druhej fáze je ziskový cieľ nižší, stanovený na 5 %, ale obchodník musí opäť dodržať rovnaké limity drawdownu. Tieto požiadavky sú navrhnuté tak, aby filtrovali obchodníkov schopných konzistentne generovať zisky s riadením rizík.
  • SwiftTrader Program: Tento program ponúka obchodníkom viac flexibility, keďže im umožňuje obchodovať ihneď po zaplatení vstupného poplatku. Podmienky pre tento program sú menej prísne v porovnaní s ProTrader programom. Obchodníci musia dosiahnuť ziskový cieľ 10 % pre prvé výplaty ziskov, pričom sa musia držať maximálneho celkového drawdownu 10 %. Tento program je navrhnutý tak, aby umožnil obchodníkom rýchlejší vstup do obchodovania s menším dôrazom na predchádzajúcu evaluačnú fázu.

Obidve tieto sady podmienok umožňujú Fintokei riadiť riziko na strane firmy, zatiaľ čo poskytujú obchodníkom jasné usmernenia o tom, čo je potrebné na úspech v každom programe. Tiež zabezpečujú, že obchodníci, ktorí sú financovaní firmou, sú dobre pripravení a majú potrebné zručnosti na zvládnutie výziev spojených s obchodovaním s vysokým kapitálom. Tento prístup pomáha udržiavať vysokú úroveň disciplíny a znižuje pravdepodobnosť veľkých finančných strát, čo je zásadné pre udržanie stability a dôveryhodnosti obchodnej firmy.

3. Poplatky a počiatočný kapitál

Fintokei používa štruktúru poplatkov a počiatočného kapitálu, ktorá umožňuje obchodníkom zvoliť si program, ktorý najlepšie zodpovedá ich obchodným cieľom a finančným možnostiam. Tieto aspekty sú kritické, pretože ovplyvňujú prístup k obchodovaniu a celkovú rentabilitu obchodníka.

  • ProTrader Program: Tento program vyžaduje od obchodníkov, aby zaplatili vstupný poplatok, ktorý sa líši v závislosti od požadovaného počiatočného kapitálu. Napríklad, počiatočný kapitál 200 000 Kč vyžaduje poplatok 1 999 Kč, zatiaľ čo pre 10 000 000 Kč je poplatok 49 999 Kč. Tieto poplatky sú náklady spojené s evaluáciou schopností obchodníka a sú nevratné, pokiaľ obchodník nesplní kritériá pre vrátenie v rámci evaluačného procesu. Po úspešnom dokončení evaluácie a dosiahnutí stanovených cieľov má obchodník nárok na vrátenie týchto poplatkov spolu so svojím prvým ziskom.
  • SwiftTrader Program: V tomto programe obchodníci platia jednorazový poplatok za okamžitý prístup k obchodnému kapitálu, ktorý sa pohybuje od 1 999 Kč za 25 000 Kč počiatočného kapitálu až po 53 999 Kč za 1 000 000 Kč kapitálu. Tento program eliminuje potrebu prechádzať evaluačný proces a umožňuje obchodníkom ihneď začať generovať zisky. Výška poplatku sa odvíja od sumy kapitálu, ktorú obchodník chce obchodovať, a odráža vyššiu mieru rizika a väčšiu finančnú angažovanosť zo strany Fintokei.

Táto štruktúra poplatkov a kapitálových možností poskytuje obchodníkom flexibilitu a umožňuje im vybrať si úroveň angažovanosti a rizika, ktorá najlepšie zodpovedá ich individuálnym obchodným stratégiám a finančnému plánovaniu. Napriek tomu, že vyššie poplatky môžu byť pre niektorých obchodníkov bariérou, potenciálne výhody a ziskové príležitosti, ktoré ponúkajú oba programy, môžu tieto náklady ospravedlniť, najmä ak obchodníci dosiahnu úspech a dosiahnu svoje obchodné ciele.

Fintokei a využívané stratégie. Zdroj: Youtube

Pridaj sa do skupiny Forex Prop Trader zadarmo a maj vždy aktuálne informácie o oblasti prop tradingu:

4. Edukácia a podpora

Fintokei klade veľký dôraz na vzdelávanie a podporu svojich klientov, čo je zásadné pre rozvoj schopností obchodníkov a ich dlhodobý úspech na trhoch. Ponuka edukačných zdrojov a podporných služieb je navrhnutá tak, aby poskytovala obchodníkom potrebné nástroje a znalosti na zvládnutie obchodovania.

  • Edukácia: Fintokei poskytuje rozsiahle vzdelávacie zdroje vrátane video kurzov, ktoré pokrývajú rôzne aspekty obchodovania, od základov forexu a CFD, cez pokročilé obchodné stratégie, až po riadenie rizík a psychológiu obchodovania. Tieto kurzy sú určené nielen na získanie počiatočných znalostí, ale aj na prehlbovanie už získaných schopností, čo je neoceniteľné pre nováčikov aj pokročilých obchodníkov. Vzdelávacie materiály sú prístupné prostredníctvom online platformy a sú často aktualizované, aby odrážali najnovšie trhové trendy a obchodné prístupy.
  • Podpora: Fintokei poskytuje komplexnú klientsku podporu vo viacerých jazykoch, vrátane češtiny a slovenčiny. Klienti môžu kontaktovať podporu prostredníctvom viacerých kanálov, ako sú email, telefón alebo živý chat. Podpora je dostupná počas obchodných hodín a je známa svojou rýchlosťou a efektivitou pri riešení problémov klientov. K dispozícii je aj detailná sekcia FAQ, ktorá poskytuje odpovede na bežné otázky a pomáha riešiť typické problémy, s ktorými sa obchodníci môžu stretnúť.

Edukácia a podpora sú neoddeliteľnou súčasťou služieb Fintokei, čo umožňuje obchodníkom neustále zlepšovať svoje obchodné zručnosti a efektívne reagovať na výzvy, ktoré prichádzajú s dynamickým prostredím finančných trhov. Tento prístup nielenže zvyšuje šance obchodníkov na úspech, ale aj podporuje ich dôveru a schopnosť nezávisle riadiť svoje obchodné aktivity. Fintokei týmto spôsobom prispieva k zvyšovaniu celkovej profesionalizácie svojich klientov a zabezpečuje, že sú dobre pripravení na rôzne trhové scenáre.

Fintokei je platforma pre prop trading
Fintokei je platforma pre prop trading. Zdroj: shutterstock.com/Gorodenkoff

Hodnotenie bezpečnosti a vyplácania

5. Bezpečnosť a regulácia

Bezpečnosť a regulácia sú zásadné aspekty, ktoré Fintokei berie veľmi vážne, aby zabezpečila ochranu investícií svojich klientov a udržala si dôveru vo svoje služby. Fintokei spolupracuje s renomovaným českým brokerom Purple Trading, čo znamená, že je subjektom regulácie a musí dodržiavať prísne predpisy stanovené finančnými úradmi.

  • Regulácia: Ako spoločnosť spolupracujúca s regulovaným brokerom, Fintokei musí spĺňať normy, ktoré zabezpečujú transparentnosť a férovosť voči obchodníkom. Regulácia zahŕňa pravidlá týkajúce sa správy kapitálu, vykazovania a auditov, čo znižuje riziko finančných nesrovnalostí a podvodov. Tento prístup zabezpečuje, že operácie spoločnosti sú v súlade s právnymi normami a že klienti majú k dispozícii ochranné mechanizmy v prípade sporov.
  • Bezpečnostné opatrenia: Fintokei implementuje viacvrstvové bezpečnostné opatrenia na ochranu údajov a finančných prostriedkov svojich klientov. Používajú šifrovanie dát, dvojfaktorovú autentizáciu a iné pokročilé technológie na zabezpečenie bezpečnosti online transakcií a komunikácie. Tieto opatrenia zabraňujú neoprávnenému prístupu a zneužitiu informácií a finančných prostriedkov.
  • Dôvera a transparentnosť: Fintokei klade dôraz na transparentnosť svojho obchodného modelu. Informácie o poplatkoch, obchodných podmienkach a rizikách sú jasne komunikované, aby obchodníci vedeli, čo očakávať a ako sa riadiť. Taktiež poskytuje podrobné informácie o svojich operáciách a prístupoch, čo zvyšuje dôveru obchodníkov.

Vďaka týmto opatreniam si Fintokei udržuje svoj status ako dôveryhodná a bezpečná platforma pre obchodovanie, čo je nevyhnutné v prostredí, kde je ochrana klientov a ich investícií kľúčová. Toto všetko pomáha Fintokei vytvárať a udržiavať stabilnú a bezpečnú obchodnú komunitu.

Fintokei o profit splite. Zdroj: Youtube

6. Obchodné platformy

Fintokei poskytuje svojim klientom prístup k dvom hlavným obchodným platformám, MetaTrader 4 (MT4) a MetaTrader 5 (MT5), a nedávno pridala možnosť využiť platformu cTrader. Tieto platformy sú medzi obchodníkmi veľmi obľúbené vďaka ich robustným funkcionalitám a prispôsobiteľnosti.

  • MetaTrader 4 a MetaTrader 5: Tieto platformy sú známe svojou používateľskou prívetivosťou a širokým spektrom nástrojov na technickú analýzu. MT4 a MT5 umožňujú obchodníkom implementovať komplexné obchodné stratégie a automatické obchodné systémy (AOS) vďaka podpore programovacieho jazyka MQL4 a MQL5. Tieto platformy poskytujú pokročilé grafické nástroje, indikátory a analytické možnosti, ktoré môžu obchodníkom pomôcť pri efektívnej analýze trhových trendov a správnom rozhodovaní.
  • cTrader: Táto platforma je novším prírastkom k obchodným možnostiam Fintokei a je známa svojím intuitívnym rozhraním a vylepšenou transparentnosťou obchodných operácií. cTrader poskytuje obchodníkom sofistikované nástroje na grafickú analýzu, integrované obchodné kalendáre a novinky priamo v obchodnom rozhraní. Jedným z najväčších prínosov cTraderu je jeho automatizovaný výpočet veľkosti pozícií, čo je ideálne pre začiatočníkov, ktorí sa učia riadiť svoje riziká efektívne.

Fintokei svojím výberom obchodných platforiem zabezpečuje, že obchodníci majú prístup k nástrojom, ktoré im umožňujú obchodovať efektívne a prispôsobiť si obchodovanie svojim potrebám a obchodným štýlom. Rozmanitosť platformy zaručuje, že každý obchodník, či už začiatočník alebo skúsený, môže nájsť nástroje, ktoré najlepšie vyhovujú jeho obchodnej stratégii a preferenciám. Táto flexibilita a široký výber funkcií sú kľúčové pre podporu obchodníkov vo vývoji a zdokonaľovaní ich obchodných zručností.

7. Možnosti škálovania

Fintokei poskytuje svojim úspešným obchodníkom atraktívne možnosti škálovania, čo im umožňuje postupne zvyšovať obchodovaný kapitál a zlepšovať podmienky svojho ziskového podielu. Tento systém škálovania je navrhnutý tak, aby odmeňoval konzistentné a dlhodobé obchodné výkony, čím motivuje traderov k disciplínovanému a zodpovednému prístupu k obchodovaniu.

  • Princípy škálovania: V Fintokei, ak obchodník dosiahne ziskový cieľ 10% počas aspoň dvoch po sebe idúcich mesiacov, má nárok na začlenenie do škálovacieho plánu. Tento plán umožňuje postupné navyšovanie kapitálu, ktorým môže obchodník disponovať, až do desaťnásobku pôvodnej sumy, čo znamená možnosť obchodovať s významne väčším objemom finančných prostriedkov.
  • Výhody škálovania: Rozširovanie kapitálu umožňuje obchodníkom generovať vyššie absolutné zisky z rovnakého percentuálneho zhodnotenia ich obchodov. Súčasne, úspešní obchodníci môžu dosiahnuť lepšie podmienky delenia zisku, čo v praxi znamená vyššiu časť zisku pripadajúcu na obchodníka, ktorá môže dosiahnuť až 95% zo zisku v prospech obchodníka. Tieto podmienky sú navrhnuté tak, aby odmenili obchodníkov za ich schopnosti a prispeli k ich finančnej motivácii.
  • Dlhodobý výhľad: Program škálovania tiež podporuje dlhodobé myslenie a strategické plánovanie na strane obchodníkov. Vďaka škálovaciemu plánu majú obchodníci dôvod zostávať s Fintokei dlhodobo, čo je výhodné pre obe strany. Fintokei získava stabilných a spoľahlivých obchodníkov, ktorí pravidelne generujú zisky, zatiaľ čo obchodníci majú motiváciu neustále sa zlepšovať a dosahovať lepšie výsledky.

Takýto škálovací systém je zásadným prínosom pre obchodníkov, ktorí majú ambíciu a schopnosti dosahovať výborné výsledky. Poskytuje im nielen finančné výhody, ale aj zvyšuje ich prestíž a status v rámci obchodnej komunity. Pre Fintokei predstavuje tento prístup efektívny spôsob, ako si udržať top talent a zabezpečiť, že ich platforma je atraktívna pre ambicióznych obchodníkov hľadajúcich možnosti pre rast a rozvoj.

Fintokei ponúka rôzne možnosti obchodovania
Fintokei ponúka rôzne možnosti obchodovania. Zdroj: shutterstock.com/Andrey_Popov

8. Plány a možnosti výplat

Fintokei ponúka jasný a priamy plán výplat, ktorý umožňuje obchodníkom pravidelne získavať podiel na generovaných ziskoch. Tento systém výplat je navrhnutý tak, aby bol motivujúci a transparentný, poskytujúc obchodníkom jasné výhody z ich obchodných úspechov.

  • Frekvencia výplat: Fintokei poskytuje svojim obchodníkom výplaty ziskov každých 14 dní, čo je atraktívne najmä pre aktívnych obchodníkov, ktorí dosahujú pravidelné zisky. Tento krátky interval medzi výplatami umožňuje obchodníkom rýchlejší prístup k ich ziskom a zvyšuje ich likviditu, čo môže byť výhodné pre ich osobné financie alebo pre reinvestovanie do obchodovania.
  • Podmienky pre výplatu ziskov: Aby obchodník získal nárok na výplatu, musí dosiahnuť určený percentuálny zisk, ktorý je obvykle stanovený na 10%. Táto požiadavka zabezpečuje, že výplaty sú vykonávané len v prípade, že obchodník skutočne generuje zisk, čo zároveň stimuluje obchodníkov k dosahovaniu vyššej výkonnosti.
  • Podiely na zisku: Iniciálny podiel na zisku medzi obchodníkom a Fintokei je obvykle rozdelený v pomere 50/50, ale môže sa zlepšiť v prospech obchodníka na základe škálovacieho plánu. Ako obchodníci dosahujú lepšie výsledky a pôsobia v rámci systému dlhodobejšie, ich podiel na zisku sa môže zvýšiť, čo je silný motivačný faktor pre udržanie vysokej výkonnosti.
  • Transparentnosť výplat: Fintokei zabezpečuje vysokú úroveň transparentnosti ohľadom výplat. Všetky výplaty sú riadne zdokumentované a obchodníci majú prístup k podrobným výpisom svojich ziskov a výplat prostredníctvom svojich účtov. Toto zabezpečuje, že obchodníci majú jasné a aktuálne informácie o stave svojich financií.

Tento výplatný systém podporuje dlhodobé a ziskové obchodovanie, pretože motivuje obchodníkov, aby neustále zlepšovali svoje obchodné stratégie a zvyšovali svoje zisky. Zároveň poskytuje stabilný príjem pre úspešných obchodníkov, čo je zásadné pre tých, ktorí sa chcú venovať obchodovaniu na plný úväzok. Tento prístup Fintokei teda nielenže zvyšuje spokojnosť a lojalitu svojich klientov, ale aj prispieva k ich profesionálnemu rastu a finančnej nezávislosti.

Celkové hodnotenie Fintokei

Fintokei predstavuje dynamickejšiu a prístupnejšiu alternatívu v rámci prop trading sektoru, poskytujúc obchodníkom nielen finančné zdroje, ale aj edukatívnu podporu a škálovanie možností, ktoré sú navrhnuté tak, aby podporili ich profesionálny rast. Naše celkové hodnotenie tejto platformy je 92 %. Ponúka širokú škálu kvalitných služieb. Na záver ešte rekapituláciu hodnotenia jednotlivých oblastí:

  • Typy účtov a programov: Fintokei ponúka dva hlavné programy: ProTrader a SwiftTrader. ProTrader je určený pre skúsenejších obchodníkov a vyžaduje prechod dvojfázovým evaluačným procesom, ktorý testuje ich schopnosť riadiť riziká a generovať zisky. SwiftTrader je navrhnutý pre obchodníkov, ktorí preferujú priamy prístup k obchodnému kapitálu bez nutnosti predchádzajúcej evaluačnej fázy.
  • Podmienky obchodovania: Fintokei stanovuje jasné obchodné podmienky, ktoré zahŕňajú ciele ziskov a pravidlá pre drawdown, čím zabezpečuje, že obchodníci zostanú v rámci akceptovateľných rizikových parametrov. Tieto pravidlá pomáhajú udržiavať disciplínu a podporujú zodpovedné obchodné praktiky.
  • Poplatky a počiatočný kapitál: Programy Fintokei sú spojené s rôznymi úrovňami vstupných poplatkov, ktoré reflektujú poskytovaný kapitál a súvisiace služby. Vyššie poplatky sú kompenzované vyšším potenciálnym ziskom a flexibilitejšími obchodnými podmienkami.
  • Edukácia a podpora: Firma poskytuje rozsiahle vzdelávacie zdroje a vynikajúcu zákaznícku podporu. Tieto zdroje zahŕňajú online kurzy, semináre a podporné kanály, ktoré sú neoceniteľné pre nováčikov a pomáhajú aj skúsenejším obchodníkom zdokonaľovať ich stratégie.
  • Bezpečnosť a regulácia: Fintokei, spolupracujúca s regulovaným brokerom, dodržiava prísne bezpečnostné a regulačné štandardy, zabezpečujúc transparentnosť a ochranu obchodníkov.
  • Obchodné platformy: Ponúka prístup k platformám ako MetaTrader 4/5 a cTrader, ktoré sú vysoko hodnotené pre ich spoľahlivosť a širokú škálu obchodných nástrojov.
  • Možnosti škálovania: Fintokei ponúka výhodné možnosti škálovania, ktoré umožňujú úspešným obchodníkom zvyšovať obchodovaný kapitál a zlepšovať podmienky ziskového podielu.

Fintokei stojí ako robustná platforma, ktorá poskytuje svojim obchodníkom nie len zdroje potrebné na úspech, ale aj podporné prostredie na rozvoj ich obchodných zručností. Tieto aspekty robia Fintokei atraktívnou voľbou pre širokú škálu obchodníkov, od začiatočníkov po skúsených profesionálov hľadajúcich stabilný a podporný systém pre svoje obchodné aktivity.

Pridaj sa do skupiny Forex Prop Trader zadarmo a maj vždy aktuálne informácie o oblasti prop tradingu:

Ďalšie zaujímavé čítanie: Týždenný kalendár investora (20. 5. – 26. 5. 2024)

Chceš vedieť o kryptomenách viac do hĺbky?

Ak ťa zaujímajú kryptomeny a rád by si sa stal traderom alebo jednoducho len nakúpil nejaké mince v tomto bull markete, tak sa pridaj do VIP skupiny Trader 2.0.
Ako funguje také VIP členstvo a čo sa v ňom dozvieš? Pozri si TOTO VIDEO.
Vďaka nášmu magazínu máš dokonca zľavu -10% na všetky VIP členstvá. Stačí zadať v nákupnom košíku ,,IVV10″ a zľava sa ti sama aplikuje.

O autorovi

Marek Rodák
Marek Rodák

Vyštudoval filozofiu a históriu. Počas svojho profesionálneho života skúsil viacero pozícií, od marketingu, cez učiteľa, asistenta až po zastupujúceho riaditeľa školy. Vo voľnom čase sa venuje kryptomenám. Píše od roku 2011.

TOP Najlepší brokeri

xtb logo web
U 76 % retail investorov došlo ku vzniku straty.
freedom logo
Freedom24
85,8
U 68 - 76% retail investorov došlo ku vzniku straty.
etoro logo web
U 76 % retail investorov došlo ku vzniku straty.

Horúce novinky

Veľké porovnanie brokerov - XTB, Freedom24 a eToro
28. júna 2024
Jakub Kraľovanský: Bitcoin a dôvody prepadu pod 60 000 dolárov
25. júna 2024
Bitcoin a Ethereum – Týždenná analýza Jakuba Kraľovanského (26. týždeň)
24. júna 2024
Týždenný kalendár investora (24. 6. – 30. 6. 2024)
23. júna 2024
binance_add

Najčítanejšie

Amazon - Kompletná analýza Magnificent 7
20. júna 2024
NVIDIA – Kompletná analýza Magnificent 7
19. júna 2024
Meta (Facebook) - Kompletná analýza Magnificent 7
18. júna 2024
Tesla - Kompletná analýza Magnificent 7
17. júna 2024
fredom24_1

TOP najlepší brokeri

xtb logo web
U 76 % retail investorov došlo ku vzniku straty.
freedom logo
Freedom24
85,8
U 68 - 76% retail investorov došlo ku vzniku straty.
etoro logo web
U 76 % retail investorov došlo ku vzniku straty.
Návrat hore