Ako získať Bitcoin zadarmo – Hodlbot

Tomáš Velek
Publikované: 28. júna 2024

Zdieľajte tento článok

Bitcoin zadarmo je možné získať aj dnes
Zdroj fotografie: shutterstock.com/Cryptographer
vipdiscord

Ako získať Bitcoin zadarmo? Táto otázka znie ako z roku 2012. Ale aj v roku 2024 je to možné. V mojom verejnom portfóliu bol dosiahnutý zisk, ktorý je v Bitcoinoch. V prvom rade je potrebné objasniť, ako systém funguje a kde generuje zisky, aby sa predišlo špekuláciám, že ide o podvod. Celá myšlienka HODLBOT-u bola založená na tom, že sme chceli získať výnos z našich nevyužitých Bitcoinov, ktoré sa nedajú stiahnuť ani vsadiť.

Stratégia

Pri Bitcoine vieme len to, že budeme čakať a prečkať vzostupy a pády ceny nejaký čas, kým sa cena dostane na úroveň, ktorá nás zaujíma. Zároveň sme chceli, aby bol náš prístup čo najmenej rizikový, aby bola väčšina kapitálu stále v bezpečí.

Bitcoin zadarmo? Je to možné. Zdroj: Youtube

Systém Hodlbot

Systém bol navrhnutý tak, aby pomocou matematických algoritmov dlhodobo zvyšoval množstvo Bitcoinov za vopred stanovených podmienok. Využíva volatilitu cien na vytvorenie viacerých jednotiek Bitcoinu. Automatizuje nákupy a predaje na spotovom trhu, pričom z každej transakcie akumuluje zisk v Bitcoinoch.

Ako sa dosahuje zisk?

Hodlbot obchoduje na spotovom trhu, takže nepoužíva žiadne pákové nástroje ani iné rizikovejšie deriváty. Spotový trh má pevne stanovené úrovne, na ktorých sa obchoduje.

Príklad:

Máme portfólio 1 BTC a 10 000 USD, pre jednoduchosť systém bude obchodovať po posune o 4 000 USD a vždy bude obchodovať za 2 000 USD. Spustíme systém a Bitcoin má teraz hodnotu 24 000 USD a cena klesne na 20 000 USD, v tomto momente systém nakúpi Bitcoin za 2 000 USD = 0,1 BTC. Keďže cena osciluje, opäť dosiahne cenu 24 000 USD a systém predáva za 2 000 USD = 0,0833 BTC.

Ako vidíme, predali sme menej, ako sme nakúpili, tento prebytok v Bitcoinoch predstavuje náš zisk. Na tomto princípe funguje systém Hodlbot, pričom tento proces prebieha pri akokoľvek malom pohybe ceny, a tak je možné využiť akúkoľvek volatilitu.

Prakticky ideálny trh je taký, ktorý len lieta hore a dole a vy ste vďaka tomuto systému úplne v pohode. Keďže ide o algoritmický systém, je možné využiť rýchle poklesy a následné nárasty, ktoré sa často dejú veľmi náhodne a ako človek na ne nemáte šancu reagovať. Úplné vysvetlenie polkroku s príkladom nájdete v tomto videu:

V dnešnom rýchlom svete kryptomien je dôležité mať spoľahlivý nástroj, ktorý vám pomôže efektívne a s minimálnym rizikom spravovať vaše investície. Hodlbot.cz je práve ten nástroj, ktorý vám to umožní.

Mám svoje peniaze pod kontrolou?

Systém funguje na základe pripojení s kľúčom API. To znamená, že svoje peniaze nikam neposielate, systém len posiela príkazy na vaše kľúče API, ktoré potom vyplníte vy. Ako ste asi správne pochopili, ide o to, aby ste mali kapitál na burze, čo sa v skutočnosti neodporúča, pokiaľ neobchodujete.

Premýšľali sme o tom a systém môže zohľadniť kapitál, ktorý je mimo burzy. V praxi teda stačí mať len časť alokovaného kapitálu na burze a zvyšok v trezore alebo niekde inde. Tým sa toto riziko do značnej miery eliminuje.

Bitcoin: Koľko môžem zarobiť pomocou tohto systému?

Výsledok veľmi závisí od samotného nastavenia portfólia a samozrejme od volatility trhu, ktorá zohráva významnú úlohu. Je možné vytvoriť si konkrétne portfólio a pomocou kalkulačky na našej webovej stránke vypočítať približný výnos.

Kalkulačka vám ukáže, koľko USD zarobíte z jedného dvojitého obchodu (nákup a predaj), pri vami zvolenom nastavení. Potom je možné pomocou historických údajov zistiť približný počet týchto dvojitých obchodov, a teda aj výnos v USD.

Celé nastavenie závisí od typu investora, ak by mal niekto záujem o diskusiu, je tu pre vás bezplatná konzultácia, na ktorej sa môžu prebrať vaše otázky a nápady. Odkaz na knihu stretnutí:

Ďalšie zaujímavé čítanie: Týždenný kalendár investora (24. 6. – 30. 6. 2024)

Chceš vedieť o kryptomenách viac do hĺbky?

Ak ťa zaujímajú kryptomeny a rád by si sa stal traderom alebo jednoducho len nakúpil nejaké mince v tomto bull markete, tak sa pridaj do VIP skupiny Trader 2.0.
Ako funguje také VIP členstvo a čo sa v ňom dozvieš? Pozri si TOTO VIDEO.
Vďaka nášmu magazínu máš dokonca zľavu -10% na všetky VIP členstvá. Stačí zadať v nákupnom košíku ,,IVV10″ a zľava sa ti sama aplikuje.

O autorovi

Tomáš Velek

TOP najlepšie burzy

binance logo web
Binance
97,1
Získaj zľavu -10% na poplatkoch!
bybit logo web
Bybit
88,6
Najlepšia burza na trading!
bitget logo web
Bitget
87,7
Získajte až 100 USDT pri registrácií!
mexc logo web
MEXC
83,1
Najväčšia burza bez KYC!

Horúce novinky

Bitcoin: Panika je prehnaná, analyzuje Jakub Kraľovanský
5. júla 2024
Končí bullmarket Bitcoinu? Aktuálna analýza Jakuba Kraľovanského
4. júla 2024
Jan Berka: Fed v ideálnom prípade môže znížiť úrokové sadzby až o 75 bodov
3. júla 2024
Bitcoin a Ethereum – Týždenná analýza Jakuba Kraľovanského (27. týždeň)
1. júla 2024
binance_add

Najčítanejšie

Bitcoin padol z dôvodu správ o Mt. Gox
5. júla 2024
Bitcoin: Analytik tvrdí, že to najhoršie ešte len príde
5. júla 2024
Analýza trhu (Škola investovania)
3. júla 2024
Ako si kúpiť svoj prvý Bitcoin (Škola investovania)
2. júla 2024
fredom24_1

TOP najlepší brokeri

xtb logo web
U 76 % retail investorov došlo ku vzniku straty.
freedom logo
Freedom24
85,8
U 68 - 76% retail investorov došlo ku vzniku straty.
etoro logo web
U 76 % retail investorov došlo ku vzniku straty.
Návrat hore