Kryptomeny úplne menia svet cestovania

Michaela Klempová
Michaela Klempová
Publikované: 12. júna 2024

Zdieľajte tento článok

Kryptomeny prenikajú do rôznych oblastí
Zdroj fotografie: shutterstock.com/Wright Studio
vipdiscord

Kryptomeny prenikajú do dôznych oblastí nášho života. Travala, popredná kryptomenová cestovateľská platforma, oznámila novú integráciu s Telegram Open Network (TON). Tá umožňuje používateľom platiť za letenky, hotely a turistické zájazdy pomocou Toncoin (TON) tokenov až v 230 krajinách. Uvedený krok rozširuje už tak bohatú škálu možností platieb na platforme, ktorá už podporuje kryptomeny ako Bitcoin, XRP, Solana a Ethereum, spolu s ďalšími 127 platobnými metódami.  

Kryptomeny v cestovaní

CEO Travala, Juan Otero, uviedol: „V rámci nášho záväzku k masovej adopcii kryptomien sme nadšení, že môžeme spolupracovať s Toncoinom na podporu rastu krypto komunity a priniesť nový reálny príklad použitia pre TON.“ Táto integrácia nielenže rozširuje možnosti platby pre používateľov, ale tiež posilňuje pozíciu Travaly ako lídra v inovácii cestovného ruchu založeného na blockchain technológii.

Cestovný ruch sa pripája k digitálnej revolúcii a blockchain technológia je v popredí tejto vzrušujúcej zmeny. Už nejde len o platenie za letenky prostredníctvom kryptomeny. Inovatívne spoločnosti využívajú jedinečné vlastnosti blockchainu na vytváranie plynulejších cestovných zážitkov a otváranie nových príležitostí pre cestovateľov aj poskytovateľov služieb.

Ak ešte nemáte registráciu na kryptomenovej burze, využite nasledujúci link:

Travala inovuje

Pamätáte si Sleap, platformu na rezerváciu ciest s umelou inteligenciou? V roku 2023 sa spojili s Camino, blockchain riešením navrhnutým špeciálne pre letecké spoločnosti. Tento tím snov sa snaží personalizovať vaše rezervácie ciest a doručovať exkluzívne ponuky priamo do vašej kryptopeňaženky. Pracujú aj na univerzálnom štandarde zasielania správ, ktorý premosťuje medzeru medzi hotelmi, leteckými spoločnosťami a miestnymi sprievodcami, čím robí komunikáciu bezproblémovou.

Hľadáte niečo ešte exkluzívnejšie? Pozrite sa na vstup Japan Airlines do NFT sveta. Ich kolekcia Kyoko NFT bola spustená vo februári a držiteľom umožňuje prístup k jedinečným japonským zážitkom, ktoré nenájdete na bežných rezervačných platformách. Predstavte si, že strávite dve noci v historickej samurajskej usadlosti s 400-ročnou samurajskou tradíciou. alebo budete spolupracovať na tvorbe umenia s renomovaným japonským umelcom Yasuhirom Chidom na prestížnom festivale – to všetko vďaka sile NFT.

Kryptomeny aj u japonského leteckého prepravcu. Zdroj: Youtube

Ak ešte nemáte registráciu na kryptomenovej burze, využite nasledujúci link:

Cestovný ruch nie je len o rezervácii vysnívaných dovoleniek. Zahŕňa aj komplexnú logistiku v zákulisí. Projekty ako GroundSync sa zaoberajú nákladnými meškaniami lietadiel využitím blockchain technológie. Ich platforma sa snaží zdokumentovať každý krok procesu tankovania a údržby lietadla medzi letmi, čím vytvorí transparentný a bezpečný záznam dostupný všetkým zainteresovaným stranám. To by mohlo výrazne znížiť meškania a zlepšiť komunikáciu v leteckom priemysle, čím by sa ušetril čas a peniaze všetkým.

Takže nabudúce, keď budete plánovať dobrodružstvo, pamätajte – krypto nie je len na obchodovanie. Je to váš kľúč k odomknutiu sveta cestovných možností a podpore inovatívnych projektov, ktoré formujú budúcnosť tohto odvetvia. Zbaľte si batohy, či kufre, zožeňte tokeny TON a pripravte sa na preskúmanie sveta s Travala. Kryptomeny sú naozaj už implementované v oblastiach, o ktorých by sme pred niekoľkými rokmi ani nesnívali.

Ďalšie zaujímavé čítanie: Týždenný kalendár investora (10. 6. – 16. 6. 2024)

POZVÁNKA na FREE DISCORD
Majte prehľad vo svete investovania! Pridajte sa na náš FREE DISCORD a už vám nič neutečie. Discord kanál je zadarmo a máte tam množstvo BONUSOVÉHO obsahu. Kedykoľvek môžete prísť, ale aj odísť. Pridanie je nezáväzné a ZDARMA. Ak ti tento obsah nestačí a chceš viac, tak neváhaj a pridaj sa!

O autorovi

Michaela Klempová
Michaela Klempová
Podnikať vo financiách začala pred 10 rokmi a ku kryptomenám pričuchla v roku 2020.
Okrem copywriterky je aj ghoswriterka a account manažérka v oblasti automatizácií a online marketingu. Bežne pracuje s AI, je extrovert a miluje natáčať vtipné videá ako pre seba, tak pre klientov.

TOP najlepšie burzy

binance logo web
Binance
97,1
Získaj zľavu -10% na poplatkoch!
bybit logo web
Bybit
88,6
Najlepšia burza na trading!
bitget logo web
Bitget
87,7
Získajte až 100 USDT pri registrácií!
mexc logo web
MEXC
83,1
Najväčšia burza bez KYC!

Horúce novinky

Bitcoin a Ethereum – Týždenná analýza Jakuba Kraľovanského (27. týždeň)
1. júla 2024
Týždenný kalendár investora (1. 7. – 7. 7. 2024)
30. júna 2024
Veľké porovnanie brokerov - XTB, Freedom24 a eToro
28. júna 2024
Jakub Kraľovanský: Bitcoin a dôvody prepadu pod 60 000 dolárov
25. júna 2024
binance_add

Najčítanejšie

Change - Recenzia platformy pre nákup kryptomien
1. júla 2024
Amazon - Kompletná analýza Magnificent 7
20. júna 2024
NVIDIA – Kompletná analýza Magnificent 7
19. júna 2024
Meta (Facebook) - Kompletná analýza Magnificent 7
18. júna 2024
fredom24_1

TOP najlepšie burzy

binance logo web
Binance
97,1
Získaj zľavu -10% na poplatkoch!
bybit logo web
Bybit
88,6
Najlepšia burza na trading!
bitget logo web
Bitget
87,7
Získajte až 100 USDT pri registrácií!
mexc logo web
MEXC
83,1
Najväčšia burza bez KYC!
Návrat hore