Kryptomeny: Ako z nich vyťažiť maximum

Michaela Klempová
Michaela Klempová
Publikované: 1. júna 2024

Zdieľajte tento článok

Pre kryptomeny sú kľúčové poplatky
Zdroj fotografie: shutterstock.com/LoCrew
vipdiscord

Tak ako kryptomeny explodujú na popularite, tak aj poplatky spojené s nákupom a predajom praskajú vo švíkoch. To môže priniesť slzy aj do očí najodvážnejšieho investora do kryptomien. Kľúčom je nájsť spôsoby, ako maximalizovať svoj výnos z kryptomien a minimalizovať tie otravné transakčné poplatky.

Poplatky sú kľúčové

Povedzme si na rovinu, vysoké poplatky sú tŕňom v oku každého obchodníka s kryptomenami. Nedávny prieskum Statista ukázal, že sú druhým najväčším problémom hneď po bezpečnostných obavách. Predstavte si, že chcete kúpiť to skvelé nové NFT, ale polovica vášho rozpočtu zmizne v poplatkoch. Preto je kľúčové nájsť platformu s transparentnou a jednoduchou štruktúrou poplatkov.

Robinhood Crypto

Možno už poznáte Robinhood vďaka jeho bezkomisionálnemu obchodovaniu s akciami. Dôležitou zmenou pre kryptomeny je, že prinášajú ten istý revolučný prístup aj na kryptotrh. Ich nedávno spustená aktivita s informáciou, ktorá tvrdí, že používatelia vďaka svojej politike nulových komisií ušetria na ich platforme v priemere až 3,5 % z hodnoty kryptomien vyvolala pozitívnu reakciu.

Môže to znieť ako šialený marketingový trik, ale Robinhood vysvetľuje, že v skutočnosti generujú príjmy z objemových zliav od obchodných miest. V podstate za každých 100 dolárov kryptomien, ktoré obchodujete, dostanú od burzy malú odmenu. Je to win-win – klient dostane viac kryptomien za svoje peniaze a Robinhood profituje aj ďalej.

Tento záväzok voči bezkomisionálnemu obchodovaniu nie je podľa politiky spoločnosti len prechodný. Robinhood to vidí ako pridanú hodnotu a svoje ďalšie fungovanie. Pravdepodobne dúfa, že zopakuje úspech, ktorý mali s bezkomisionálnymi akciami, a urobí z toho normu aj pre krypto. A zdá sa, že to funguje! Za pár mesiacov zaznamenali obrovský 75% nárast objemu obchodov s kryptomenami a svoje služby rozširujú aj do Európy.

Spoločnosť chápe, že nízka cena nie je všetko. Bezpečnosť je na prvom mieste a pri výpisoch uplatňujú konzervatívny prístup. Uprednostňujú zavedené a dôveryhodné digitálne aktíva. Vašu tvrdo zarobenú kryptomenu tiež chránia tak, že väčšinu z nej skladujú v offline úložisku, oddelene od svojich obchodných fondov. Okrem toho je ich bezpečnostný tím sústredený na online bezpečnosť. Nezávislí experti pravidelne testujú ich obranu na zraniteľné miesta.

Z pohľadu bezpečnosti je podstatné aj to, Robinhood Crypto ponúka poistenie proti potenciálnym stratám spôsobeným krádežou alebo narušením bezpečnosti v systémoch úložiska platformy. To vám dáva dvojnásobnú duševnú pohodu, keď viete, že vaša kryptomena je chránená a že zo svojej investície vyťažíte maximum.

Kryptomeny a poplatky. Zdroj: Youtube

Kryptomeny pre bežného človeka

Bezkomisionálny obchodný model Robinhoodu predstavuje významný posun v krypte. Napáda tradičný systém založený na poplatkoch a dokonale sa zhoduje s pôvodným duchom technológie blockchain – sprístupňuje finančné služby každému. Kombináciou nízkonákladového obchodovania s robustnými bezpečnostnými opatreniami robí Robinhood Crypto vlastníctvo kryptomien reálnou možnosťou pre bežného človeka, nie len pre veľké investičné firmy.

S tými správnymi nástrojmi a platformou, ktorá podporuje dostupnosť, môžete maximalizovať svoje krypto zisky a udržať si viac zo svojich tvrdo zarobených peňazí tam, kam patria: vo vašej digitálnej peňaženke. Kryptomeny sú vlastne cestou k slobode a nezávislosti, ako vnímame ich prvotnú myšlienku.

Kryptomeny môžu byť skvelým spôsobom, ako diverzifikovať svoje investičné portfólio, ale je dôležité robiť si prieskum a vyberať si platformy s nízkymi poplatkami. Možností je viacero. Je potrebné sa sústrediť na tie, ktoré ponúkajú napríklad bezkomisionálne obchodovanie s kryptomenami a robustné bezpečnostné opatrenia. 

Ďalšie zaujímavé čítanie: Binance – Recenzia burzy

Chceš vedieť o kryptomenách viac do hĺbky?

Ak ťa zaujímajú kryptomeny a rád by si sa stal traderom alebo jednoducho len nakúpil nejaké mince v tomto bull markete, tak sa pridaj do VIP skupiny Trader 2.0.
Ako funguje také VIP členstvo a čo sa v ňom dozvieš? Pozri si TOTO VIDEO.
Vďaka nášmu magazínu máš dokonca zľavu -10% na všetky VIP členstvá. Stačí zadať v nákupnom košíku ,,IVV10″ a zľava sa ti sama aplikuje.

O autorovi

Michaela Klempová
Michaela Klempová
Podnikať vo financiách začala pred 10 rokmi a ku kryptomenám pričuchla v roku 2020.
Okrem copywriterky je aj ghoswriterka a account manažérka v oblasti automatizácií a online marketingu. Bežne pracuje s AI, je extrovert a miluje natáčať vtipné videá ako pre seba, tak pre klientov.

TOP najlepšie burzy

binance logo web
Binance
97,1
Získaj zľavu -10% na poplatkoch!
bybit logo web
Bybit
88,6
Najlepšia burza na trading!
bitget logo web
Bitget
87,7
Získajte až 100 USDT pri registrácií!
mexc logo web
MEXC
83,1
Najväčšia burza bez KYC!

Horúce novinky

Jan Berka: Fed v ideálnom prípade môže znížiť úrokové sadzby až o 75 bodov
3. júla 2024
Bitcoin a Ethereum – Týždenná analýza Jakuba Kraľovanského (27. týždeň)
1. júla 2024
Týždenný kalendár investora (1. 7. – 7. 7. 2024)
30. júna 2024
Veľké porovnanie brokerov - XTB, Freedom24 a eToro
28. júna 2024
binance_add

Najčítanejšie

Analýza trhu (Škola investovania)
3. júla 2024
Ako si kúpiť svoj prvý Bitcoin (Škola investovania)
2. júla 2024
Change - Recenzia platformy pre nákup kryptomien
1. júla 2024
Amazon - Kompletná analýza Magnificent 7
20. júna 2024
fredom24_1

TOP najlepšie burzy

binance logo web
Binance
97,1
Získaj zľavu -10% na poplatkoch!
bybit logo web
Bybit
88,6
Najlepšia burza na trading!
bitget logo web
Bitget
87,7
Získajte až 100 USDT pri registrácií!
mexc logo web
MEXC
83,1
Najväčšia burza bez KYC!
Návrat hore