TASR: Bybit má 20 miliónov používateľov

Redakcia Investície vo vrecku
Publikované: 21. marca 2024

Zdieľajte tento článok

Bybit je treťou najväčšou kryptoburzou sveta
vipdiscord

Dubaj 20. marca (TASR/OTS) – /PRNewswire/ – Spoločnosť Bybit, z hľadiska objemu tretia najväčšia burza s kryptomenami na svete, oficiálne spustila pre svoju platformu obchodovania peer-to-peer (P2P) štruktúru s nulovými poplatkami. Tento princíp odstraňuje poplatky pre kupujúcich aj predávajúcich, vďaka čomu prináša vyššie úspory a maximalizuje zisky pre obchodníkov na celom svete.

Atraktívny prístup

Zatiaľ čo konkurenti si za túto službu účtujú poplatky, atraktívny prístup spoločnosti Bybit s nulovými poplatkami sa vzťahuje na všetky obchodné páry fiat na platforme P2P, čím pozýva obchodníkov zapojiť sa do transakcií bez akýchkoľvek nákladov. Či už sú príjemcami, ktorí reagujú na existujúce inzeráty, alebo tvorcami, ktorí vytvárajú nové obchodné príležitosti, so spoločnosťou Bybit nebudú ich finančné aktivity tlmiť transakčné náklady.

Bybit a bezpečnosť

Bybit upevňuje svoj záväzok k bezpečnosti a spokojnosti zákazníkov s vynikajúcim výsledkom 99,99 % v oblasti ochrany proti podvodom. Na platforme je prvoradá bezpečnosť prostredníctvom neustáleho vylaďovania systému, prísnych opatrení na kontrolu rizík a nepretržitej podpory, čím posilňuje vo svojej globálnej komunite dôveryhodné obchodné prostredie.

Používateľsky prívetivé rozhranie na mobilnej aj webovej platforme ponúka pohodlný nákup a predaj kryptomien s viac ako 570 platobnými metódami vo viac ako 60 miestnych menách. Proces obchodovania v troch krokoch je navrhnutý s ohľadom na efektívnosť. Platforma P2P spoločnosti je postavená na princípoch transparentnosti a kolektívnej dôvery. Obchodníkov víta živá komunita, kde sú názory vážené a každá transakcia prebieha jasne a spravodlivo.

Bybit je treťou najväčšou burzou kryptomien z hľadiska objemu s 20 miliónmi používateľov, ktorá bola založená v roku 2018. Ponúka profesionálnu platformu, kde kryptoinvestori a obchodníci nájdu mimoriadne rýchly párovací mechanizmus, nepretržitý zákaznícky servis a viacjazyčnú komunitnú podporu. Spoločnosť je hrdým partnerom úradujúcich šampiónov Formuly 1 v kategórii konštruktérov a jazdcov: tímu Oracle Red Bull Racing.

Ďalšie zaujímavé čítanie: Úrokové sadzby: Rôzne prístupy centrálnych bánk

O autorovi

Redakcia Investície vo vrecku

Horúce novinky

Bitcoin: Panika je prehnaná, analyzuje Jakub Kraľovanský
5. júla 2024
Končí bullmarket Bitcoinu? Aktuálna analýza Jakuba Kraľovanského
4. júla 2024
Jan Berka: Fed v ideálnom prípade môže znížiť úrokové sadzby až o 75 bodov
3. júla 2024
Bitcoin a Ethereum – Týždenná analýza Jakuba Kraľovanského (27. týždeň)
1. júla 2024
binance_add

Najčítanejšie

Bitcoin padol z dôvodu správ o Mt. Gox
5. júla 2024
Bitcoin: Analytik tvrdí, že to najhoršie ešte len príde
5. júla 2024
Analýza trhu (Škola investovania)
3. júla 2024
Ako si kúpiť svoj prvý Bitcoin (Škola investovania)
2. júla 2024
fredom24_1

TOP najlepšie burzy

binance logo web
Binance
97,1
Získaj zľavu -10% na poplatkoch!
bybit logo web
Bybit
88,6
Najlepšia burza na trading!
bitget logo web
Bitget
87,7
Získajte až 100 USDT pri registrácií!
mexc logo web
MEXC
83,1
Najväčšia burza bez KYC!
Návrat hore